Σπουδές στο 1ο κολέγιο τεχνολογίας: τι λένε οι φοιτητές (video) | ATH/TECH

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΝΟ1 ΚΟΛΕΓΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ: ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ (VIDEO)

Πώς είναι πραγματικά να είσαι σπουδαστής στο νο1 κολέγιο τεχνολογίας στην Ελλάδα

Το ATH/TECH είναι το κολέγιο τεχνολογίας που συνδυάζει άρρηκτα ουσιαστικές, επικαιροποιημένες, θεωρητικές γνώσεις με δεξιότητες που θα χρειαστούν οι απόφοιτοί του και απαιτεί η αγορά εργασίας στα χρόνια της ψηφιακής εποχής. Η άμεση σύνδεση σπουδών με επαγγελματική αποκατάσταση είναι και η βάση που έχει στηθεί όλο το πρόγραμμα σπουδών σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά.

Στο video που ακολουθεί δύο σπουδαστές μιλάνε για την εμπειρία τους από τη φοίτησή τους στο κολέγιο τεχνολογίας και όσα νιώθουν ότι έχουν κερδίσει από αυτή την επιλογή τους. Από τη γνωριμία με τους καθηγητές, τα ερεθίσματα και την καθοδήγηση που έχουν λάβει από αυτούς, μέχρι το πτυχίο από το University of Sheffield και τις διασυνδέσεις με την αγορά εργασίας, αυτά είναι τα σημαντικότερα πράγματα που θυμούνται από την ακαδημαϊκή τους χρονιά δύο από τα παιδιά που γαλουχήθηκαν ως επιστήμονες και επαγγελματίες στo ATH/TECH. Ήδη ένα από αυτά, ενώ φοιτά στο κολέγιο, εργάζεται σε μία εταιρία καινοτομίας μετά από πρόταση που δέχτηκε ως αναγνώριση στις γνώσεις και τις δεξιότητες που ανέπτυξε στον ακαδημαϊκό του βίο.

Δείτε όλες τις επιλογές σπουδών σε bachelor’s, master’s και διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας προφίλ και ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.