Η "στρατηγική" επιλογή σπουδών, πριν τη δουλειά στο εξωτερικό | ATH/TECH

Η “ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ” ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Η "στρατηγική" επιλογή σπουδών, πριν τη δουλειά στο εξωτερικό

Το Athens Tech ακολουθώντας τις ανάγκες της επιχειρηματικότητας και της πραγματικής οικονομίας, προσανατολίζεται σε σπουδές πληροφορικής και τεχνολογίας, προσφέροντας στους σπουδαστές του τις γνώσεις και τα εφόδια για την δυναμική είσοδό τους στην αγορά εργασίας.

Γνωρίζοντας την έλλειψη επαγγελματιών με εξειδικευμένες γνώσεις στο χώρο των νέων τεχνολογιών και της επιχειρηματικότητας στη χώρα μας, το κολέγιο έχει δημιουργήσει προγράμματα σπουδών που εφοδιάζουν τους σπουδαστές του με ειδικές δεξιότητες που τους καθιστούν έτοιμους να καλύψουν τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς είτε αποφασίσουν να απορροφηθούν είτε να ηγηθούν στο χώρο της τεχνολογίας και της επιχειρηματικότητας.

Ο στόχος για τους αποφοίτους του κολεγίου είναι να δώσουν πραγματικές διαστάσεις στο όραμά τους συνδέοντας την εξέλιξη της τεχνολογίας με την επιχειρηματικότητα και την επιστήμη, αξιοποιώντας τις νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες που ανοίγονται γι’αυτούς από το Athens Tech College, που εκπαιδεύει επαγγελματίες, έτοιμους να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση παρέχοντας τις γνώσεις που θα τους μετατρέψουν σε πρωταγωνιστές της νέας τεχνολογικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Αν αναρωτιέστε γιατί να σπουδάσετε στο ATH/TECH, οι απαντήσεις είναι περισσότερες από μία και -μεταξύ άλλων- αφορούν στα σύγχρονα προγράμματα Bachelor’s και Master’s που προσφέρει και εξελίσσονται μαζί με την τεχνολογία.

Πιο συγκεκριμένα, οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των:

BACHELOR’S BSc (Hons)

Θέλεις να πρωτοστατήσεις στον εργασιακό στίβο της εποχής των startups; Τα bachelor’s του ATH/TECH προσφέρουν τις θεωρητικές βάσεις και την πρακτική εμπειρία που θα χρειαστείς για να καινοτομήσεις και να πετύχεις στην ψηφιακή εποχή.

MASTER’S MSc

Οι εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες που άπτονται του Computer Science και των ICT είναι το expertise του Athens Tech. Τα masters μας εκπαιδεύουν με πρωτοποριακά προγράμματα σπουδών ανταγωνιστικούς επαγγελματίες στο οικονομικό περιβάλλον της καινοτομίας.