Στο ATH/TECH το Χρυσό βραβείο Συνεργασίας με Επιχειρηματικούς οργανισμούς και φορείς, στα Education Leaders Awards 2018 | ATH/TECH

ΣΤΟ ATH/TECH ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ, ΣΤΑ EDUCATION LEADERS AWARDS 2018

Στο ATH/TECH το Χρυσό βραβείο Συνεργασίας με Επιχειρηματικούς οργανισμούς και φορείς, στα Education Leaders Awards 2018

Το Χρυσό βραβείο Συνεργασίας με Επιχειρηματικούς οργανισμούς και φορείς στην Κατηγορία “Τριτοβάθμια εκπαίδευση ΑΕΙ, ΤΕΙ, Μεταπτυχιακά προγράμματα Πανεπιστημίων και Κολλεγίων” απέσπασε το Athens Tech College στην τελετή απονομής των Education Leaders Awards 2018 powered by RDC Informatics, τα οποία διοργανώθηκαν για τρίτη χρονιά από την Boussias Communications.

Tα Education Leaders Awards 2018 ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 18 Μαΐου στο συνεδριακό κέντρο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής όπου αναδείχθηκαν και επιβραβεύθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές στον χώρο της Εκπαίδευσης. Περισσότεροι από 400 εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας από κάθε βαθμίδα της εκπαίδευσης και από κάθε γωνιά της Ελλάδας έδωσαν το παρόν στα Education Leaders Awards 2018, ανάμεσά τους και το Athens Tech College το οποίο διακρίθηκε.

Την Τελετή Απονομής παρουσίασε η δημοσιογράφος Νικολέτα Κρητικού, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε η Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία αναφέρθηκε στην σημασία των βραβείων για την αναπτυξιακή προοπτική του κλάδου της εκπαίδευσης και συνεχάρη τους νικητές αλλά και όσους συμμετείχαν. Από το Athens Tech College, το βραβείο παρέλαβε η Ελένη Χατζημήτσου, CEO και ο Αριστοτέλης Μιχαηλίδης, Business Development Manager.

Μετά την παραλαβή του βραβείου, η Ελένη Χατζημήτσου απήθυνε σύντομο χαιρετισμό, επισημαίνοντας την επιτακτική ανάγκη όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων να συνεργαστούν στενά με την αγορά εργασίας εξοπλίζοντας τους φοιτητές τους με τις απαιτούμενες δεξιότητες που χρειάζονται οι επιχειρηματικοί οργανισμοί και φορείς.