Πληροφορική: προστιθέμενη αξία σε κάθε επάγγελμα! | ATH/TECH

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ: ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ!

Πληροφορική: προστιθέμενη αξία σε κάθε επάγγελμα!

Δεν υπάρχει επάγγελμα που να μην βελτιώνει αλματωδώς την παραγωγικότητά του με τη χρήση της Πληροφορικής. Και δεν υπάρχει επαγγελματίας που να μην βλέπει τις μετοχές του να ανεβαίνουν στο χρηματιστήριο της αγοράς εργασίας, αν γνωρίζει από εφαρμογές Πληροφορικής.

Πρόκειται για τον κατεξοχήν χώρο διά βίου μάθησης, καθώς η εξέλιξη της Τεχνολογίας προσφέρει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα άρα και προβάδισμα στον επαγγελματικό στίβο για όσους τη χρησιμοποιούν. Δεν αναφερόμαστε μόνο στη χρήση απλών προγραμμάτων οργάνωσης γραφείου, αλλά σε αναβαθμισμένα εξειδικευμένα εργαλεία και κυρίως, στη δυνατότητα που μπορεί να έχει κάθε επαγγελματίας να δημιουργεί ή να προσαρμόζει υπάρχοντα εργαλεία στις ανάγκες του.

Όσοι βλέπουν για πρώτη φορά κώδικα, θεωρούν πως η Πληροφορική είναι γι’ αυτούς… κινέζικα. Όμως θα εκπλαγούν αν διαπιστώσουν ότι πρόκειται για κάτι πολύ εύκολο στο να το μάθεις, καθώς δεν είναι τίποτε άλλο από λογικά βήματα σε μια συγκεκριμένη σειρά. Ακόμα και ένα πρωτότυπο, καινοτόμο πρόγραμμα, ακολουθεί μία απλή κατασκευαστική αρχιτεκτονική που δεν έχει μυστικά.

Καθώς η χώρα μας πρέπει να καλύψει με γρήγορα βήματα την απόσταση που τη χωρίζει από τις ανεπτυγμένες οικονομίες, τα επαγγελματικά στελέχη που έχουν βάλει ψηλά τον πήχυ των προσωπικών τους στόχων αλλά και των οικονομικών τους απαιτήσεων, είναι αυτονόητο ότι πρέπει να γίνουν ταυτόχρονα με την κύρια επαγγελματική τους ιδιότητα και χρήστες τουλάχιστον, αν όχι δημιουργοί, εξελιγμένων εφαρμογών Πληροφορικής.

  • Computer Science
  • Business Informatics
  • Internet Computing

 

Ως μεταπτυχιακές επιλογές προσφέρονται:

  • MSc in Software Development
  • MSc in Software Development with Ιndustry Placement
  • MSc in Advanced Software Engineering – Big Data Engineering & Data Sciences
  • MSc in Web and Mobile Development
  • MSc in Management of Business, Innovation and Technology

 

Υπάρχουν επίσης κύκλοι σεμιναρίων για επαγγελματικά στελέχη, διεπιστημονικά μαθήματα στην τεχνολογία και το management,ειδικά μαθήματα πάνω σε γλώσσες προγραμματισμού και καλοκαιρινά μαθήματα για νέους 14-17 ετών.

Το Athens Tech College δημιουργεί τη νέα γενιά επαγγελματικών στελεχών στην ελληνική αγορά: “καθαρόαιμους” επιστήμονες Πληροφορικής ή επαγγελματίες από κάθε επαγγελματικό χώρο με ικανότητες στη χρήση πληροφορικών συστημάτων υψηλού επιπέδου, που θα αναβαθμίσουν τις ελληνικές εταιρείες καθιστώντας τες πλήρως ανταγωνιστικές στον παγκόσμιο στίβο ή που θα βρουν αμέσως καλοπληρωμένη θέση εργασίας αν αποφασίσουν να εργασθούν στο εξωτερικό.