Όσα έγιναν στο σεμινάριο the art & science of negotiation | ATH/TECH

ΜΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥ HARVARD ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ COURSE – ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ

Όλα όσα έγιναν στo τριήμερο event του ATH/TECH

To «The Art & Science of Negotiation» είναι ένα executive education event που διοργάνωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Athens Tech College με εισηγήτρια τη Linda Kaboolian του πανεπιστημίου του Harvard.

Σίγουρα στην Αθήνα δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για τους επαγγελματίες της βιομηχανίας καινοτομίας και τους managers να παρακολουθήσουν σεμινάρια που εξελίσσουν τις γνώσεις τους, εξειδικεύουν τις δεξιότητες τους και τους βοηθούν ουσιαστικά στην επαγγελματική τους ανέλιξη μέσα από τη συνεργατική μάθηση και νέες μεθόδους μετεκπαίδευσης.  Για το λόγο αυτό το Athens Tech College απάντησε στις ανάγκες της αγοράς εργασίας με τη διοργάνωση, για δεύτερη φορά, του course με θέμα την τέχνη και επιστήμη της διαπραγμάτευσης, ένα τριήμερο επιμορφωτικό πρόγραμμα σεμιναριακού χαρακτήρα που σχετίζεται με το negotiation και το conflict management.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά επιτυχίας που κατέχουν οι πιο πετυχημένοι managers παγκοσμίως ώστε να έχουν μπορούν να αντεπεξέρχονται σε κάθε διαπραγματευτική κατάσταση. Μία expert με βιογραφικό που εντυπωσιάζει και εμπειρία στην αγορά εργασίας μετέδωσε τις πολύτιμες γνώσεις και αποτέλεσε την ψυχή σου σεμιναρίου που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των ίδιων των συμμετεχόντων, η Δόκτωρ Linda Kaboolian ήταν μία εισηγήτρια με μεταδοτικότητα που είχε προετοιμάσει πρακτικές ασκήσεις με βαθμό δυσκολίας που ανταποκρινόταν στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς το «The Art & Science of Negotiation» θα επιστρέψει την επόμενη χρονιά για να δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους επαγγελματίες να διδαχθούν τα μυστικά της τέχνης και της επιστήμης της διαπραγμάτευσης.