Επίσκεψη σπουδαστών του ATH/TECH στα γραφεία της Atcom | ATH/TECH

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ATH/TECH ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ATCOM

Επίσκεψη σπουδαστών του ATH/TECH στα γραφεία της Atcom

Μία ξεχωριστή και γεμάτη πληροφορίες και εικόνες εμπειρία είχαν οι σπουδαστές του ATH/TECH, κατά την πρόσφατη επίσκεψή τους στα γραφεία της Atcom.

Οι σπουδαστές ενημερώθηκαν για το προφίλ της εταιρείας και τα έργα που υλοποιεί, το πελατολόγιό της ανά industry, ενώ ενημερώθηκαν ακόμη για την εικοσαετή πορεία της.

Κατά την επίσκεψή τους, έμαθαν για τα business units της εταιρείας, τις υπηρεσίες που προσφέρει, με έμφαση στο τι σημαίνει πρακτικά η υλοποίηση ενός roadmap για την ψηφιακή μεταμόρφωση οργανισμών.

Ακόμη, έγινε αναφορά στα 4 μεγάλα partnerships της Atcom με τις εταιρείες κολοσσούς, microsoft, akamai, paypal, sitecore καθώς και για το in-house developed CMS Netvolution και τη συνεχή επένδυση που πραγματοποιείται για το R&D του προιόντος.

Οι σπουδαστές ενημερώθηκαν ακόμη αναλυτικά για την περιγραφή της ροής παραγωγής και του κάθε κύκλου ενός ψηφιακού έργου, από την προσφορά και ανάθεση μέχρι την ολοκλήρωση (αλλά και μετά την αρχική ολοκλήρωση ως προς το UX/UI).

Επιπλέον, περιηγήθηκαν σε όλους τους ορόφους της εταιρείας και στα σχετικά τμήματα, ενώ “επισκέφτηκαν” και την ομάδα που τρέχει το support και σύντομη περιγραφή των αρμοδιοτήτων και της διαδικασίας.

Τέλος, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο show room της εταιρείας, όπου τους έγινε παρουσίαση των digital installations, με βίντεο από προηγούμενα installations και παρουσίαση των εφαρμογών που έχουν υλοποιηθεί για συγκεκριμένους πελάτες και έμαθαν τι πρακτικά σημαίνει η σύνδεση μεταξύ ψηφιακού και φυσικού καταστήματος πώλησης στο πλαίσιο ενός omnichannel strategy.