ReGeneration Academy on Female IT Career Pathways in partnership with INCO Academy – Work in Tech with support from Google.org | ATH/TECH

REGENERATION ACADEMY ON FEMALE IT CAREER PATHWAYS IN PARTNERSHIP WITH INCO ACADEMY – WORK IN TECH WITH SUPPORT FROM GOOGLE.ORG

ReGeneration Academy on Female IT Career Pathways in partnership with INCO Academy

Ξεκινά στις 21 Ιουνίου 2021 η ακαδημία του ReGeneration  “IT Career Pathways in partnership with INCO Academy – Work in Tech with support from Google.org“!

Η Ακαδημία θα διεξαχθεί μέσω Coursera Learning, θα διαρκέσει για 17 εβδομάδες με περίπου 9 ώρες εκπαίδευσης κάθε εβδομάδα, για συνολικά 153 ώρες (self paced).

Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε 5 ομάδες, και μέσω ενός συνδυασμένου σχήματος  σύγχρονης και ασύγχρονης μάθησης διάρκειας 163 ωρών, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εξειδικευμένη πιστοποίηση Google IT Support Professional Certificate που διατίθεται στο Coursera (self paced).

Ταυτόχρονα, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν σε ομάδες συνεδρίες ανακεφαλαίωσης (Instructor-led) στα μαθήματα που διδάσκονται στο Coursera. Οι συνεδρίες ανακεφαλαίωσης θα διαρκέσουν 2 ώρες και θα διεξαχθούν στο τέλος κάθε εκπαιδευτικής ενότητας σε virtual classroom με καθοδήγηση από καταξιωμένους εκπαιδευτές της Code.Hub.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της ακαδημίας, οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικά παρακολούθησης, τόσο από το Google Career μέσω του Coursera, όσο και από το ATHENS TECH College και την Code.Hub.

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.